Julekort 2011

 (Bjørn Erik Larsen)

For tre år siden tenkte jeg at jeg skulle forsøke å sprite opp julekortet. Jeg hadde ingen mangel på gode bilder av blide  og snille barn på morsomme plasser, men det hele ble litt forutsigbart.

Lillesøsters hevn

Dermed kom det første bildet med minstejenta tapet opp på veggen av storebroren i 2009. Deretter kom minstejentas hevn i fjor, til hennes store begeistring. Det er jo ikke alltid like lett å være minst i familien, uten å ha så synderlig mye å stille opp med mot storesøsken (been there, done that). Derfor er det uhorvelig populært med en dag hvor det som ellers er fysisk umulig blir mulig. Siden slyngelen allrede har svart belte i Tae Kwon Do, og den korteste skal opp til svart belte snart, var det jo kjekt å ta noe som kan relateres til fritidsaktivitetene.

Farmor har vel egentlig aldri vært særlig begeistret for disse bildene, og kommer vel heller ikke til å henge opp årets kort på veggen. Ungene derimot, synes det er ustyrtelig festelig, og det gjør også de fleste andre mottakere av kortene, og ikke minst jeg selv, så prosjektet fortsetter.

Jeg hadde egentlig en annen plan for årets kort, men så kom muligheten til å få til dette uten syndelig mye merarbeid, så da får årets plan overvintre til neste jul, og jeg gleder meg allerede.

I mellomtiden, God jul og godt nyttår 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *