Høyt over måkene

Sotra – juni 2009

Look mom! No hands !

www.bel.no

www.bel.no

Var og tok bilder fra stolpeklatring og slikt på Sotra, og fikk lov til å leke i høyden. Det ser kanskje ikke så høyt ut til stolpetoppen fra bakken, men når du henger der oppe er det i alle fall ganske kult.

www.bel.no

www.bel.no

Men jeg klarte selvfølgelig å miste den  ene stolpeskoen min på vei opp stokken. Det gjorde at fremgangen mot toppen bråstoppet, og jeg måtte vente til noen kunne klatre opp og feste den på nytt før jeg kom noen vei.

www.bel.no

www.bel.no

Og siden BKK ikke hadde tiltro til at jeg kunne klatre opp i en stolpe selv, hadde de skaffet en kranbil som var behjelpelig med å komme lettere til. Må inrømme at det gjorde jobben litt enklere. Måtte selvfølgelig se etter hvor høyt opp den kunne komme hvis vi kjørte rett opp også. Ca 20 meter sier de som kjører den, men da svaiet det en del når armen var strekt til det lengste.

www.bel.no

www.bel.no

CCB Basen Sotra – juni 2009

200900619bel0147tw2

Når jeg sitter og redigerer ned jobber, kommer jeg ofte på at jeg burde ha tatt et bilde av meg selv også. Husket det i dag mellom vindkastene på toppen av boretårnet til Beufort Dolphin under vedlikeholdsopphold på CCB basen på Sotra. Funker faktisk bedre når plattformen ligger ved land med tanke på høydefølelsen.

One thought on “Høyt over måkene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *